javascript PreSelectSurvey

Event box

Open Education Week 2023 @VU Walk-in

Open Education Week 2023 @VU Walk-in In-Person

Van 6 tot 10 maart vindt de Open Education Week plaats, een initiatief van Open Education Global, om alle ontwikkelingen op het gebied van open education te delen en te vieren. In Nederland is SURF de leidende partij in het organiseren van activiteiten op dit gebied. Maar ook op de VU doen we mee: op woensdag 8 maart kun je alles te weten komen over open leermaterialen in het algemeen en – meer specifiek – het maken van interactieve (en open) tekstboeken!

Vragen over open leermaterialen?

Op woensdag 8 maart organiseert de Universiteitsbibliotheek de hele dag een walk-in voor docenten om langs te komen met alle vragen, ideeën en opmerkingen op het gebied van open leermaterialen. Wil je bijvoorbeeld jouw kennisclips delen of kennisclips van de opleiding opslaan? Of heb je samen met collega's leermateriaal ontwikkeld en wil je dat breed beschikbaar maken? In de Onderwijswerkplaats (NU 1A-25) zitten de hele dag mensen klaar om je hiermee op weg te helpen of om met je te sparren.

Open tekstboeken

Specifiek geïnteresseerd in het creëren van een open tekstboek, zoals dit voorbeeld of een e-learning? Kom dan naar de sessie De mogelijkheden van Wikiwijs en de eerste stappen naar het maken van jouw eigen open interactieve tekstboek van 12:00 – 13:00 uur, eveneens in de Onderwijswerkplaats. Zien we je dan?

Uiteraard ben je ook de rest van de dag van harte welkom om meer te leren over open tekstboeken!

Open Science

Open leermaterialen zijn een groeiend onderdeel van Open Science en Open Education. Het maken, gebruiken en delen van open en educatieve leermaterialen om zo uitwisseling te creëren tussen docenten, opleidingen en universiteiten staat hoog op de agenda, ook binnen de VU.

Date:
Wednesday, March 8, 2023
Time:
All Day Event
Time Zone:
Central European Time (change)
Location:
Tech Lab, NU 1A-25 (Map )
Campus:
NU gebouw: De Boelelaan 1111, 1081 HV Amsterdam
Audience:
  Library Staff     PhD     Post-docs     Researchers     Staff     Teachers  

Location in Google Maps

mail validatie script

Event Organizer

Profile photo of Sjors Keijzer
Sjors Keijzer
Profile photo of Linde Voorend
Linde Voorend

More events like this...

 

Hier staat een aangepast script t.b.v. customisation van de contecten. Niet verwijderen.

Use our online tool to book study rooms in the library.

Hoofdgebouw: de Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam NU gebouw: De Boelelaan 1111, 1081 HV Amsterdam OZW Gebouw: Boelelaan 1109, 1081 HV Amsterdam